You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
OllieCarrill
10 Beach Street
Prospect, TAS 7250
Australia
(03) 6213 5295 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Simon-Mignolet-Products-3213 *******
psg nya tröjaI fredags hade El Tri ett förberedelsespel mot Ascenso MX-sidan Zacatepec där Hernandez gjorde två poäng. Under den senaste veckan har han gjort tre mål och kommer att se för att öka sin match mot Paraguay i Seattle på lördag.
Sedan sin prestation mot Kroatien den 27 maj har Hernandez visat att han kan gå axel mot axel med flera av spelarna i Mexiko-truppen för närvarande i Ryssland. Liksom Duenas är Hernandez en Liverpool nya tröja annan spelare som räknas med Liga MX-upplevelsen och mognad för att göra ett uttalande i denna Gold Cup.
Adrien Silva s första internationella mål i extra tid hjälpte Portugal att hävda tredje plats på Confederations Cup.
Portugal skickade sitt starkaste lag till Confederations Cup med målet att vinna tävlingen så coach Fernando Santos påstående att hans lag hade spelat 'en utmärkt turnering som det portugisiska folket skulle vara mycket stolt över' är en tvivelaktig bedömning och en inte delad av de flesta fans och pundits Juventus nya tröja hemma.
Santos pratade efter att de europeiska mästarna hade slagen Mexiko 2-1 i Moskva på söndagen för att säkra tredje plats i turneringen. På många sätt var Portugals prestation påminner om deras triumf i Euro 2016 förra året. Bar den Nya Zeeland matchen, fläktar behandlades med täta spel, få mål, extra tid och straffspel, vilket kan tolkas som en brist på framsteg.