You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
FrancescaGla
Los-Angeles-Platz 62
Norderstedt, SH 22850
Germany
040 34 14 23 http://www.servicodetraducao.com/Liverpool-38-Defender-Jon-Flanagan-p-troje-7683 *******
Hornets 'første spil efter at have nået den forventede sikkerhed på 40 point var en dystre visning mod 10-man Hull; Tigersne slog nemt Mazzarris mænd trods den numeriske mis-match. Dette forlod den travle støtte, der var trofast, rasende, og det var ikke blevet bemærket i bestyrelsen heller.
Der er derfor et uventet pres på mandagens kamp. Watford har vist sig i stand til at blande det med de store drenge, vinder hjemme hos Manchester United Liverpool trøje og væk i Arsenal har der været sjældne illustrationer om, hvad dette hold kan klare, men hvis tale om Mazzarris fremtid er at dø ned i stedet for at intensivere i de kommende uger, en anden mindeværdig præstation mod de røde er afgørende.
En anstændig visning bør også sætte taler om 'Premier League-purgatory' på den bageste brænder også. Uanset om de er klar over det eller ej, er Watford-tilhængere midt i noget spændende, noget imponerende og muligvis noget historisk. Familien Pozzo har ejet klubben Monaco trøje for, hvad der i fodbold er et blik på øjnene, og de, der allerede vokser utålmodige, ville gøre det godt at bruge lidt tid på at genopbygge Charlton's situation i løbet af det sidste årti.
Manchester Citys flytte til Alexis Sanchez ville gøre det muligt for Pep Guardiola at rette op på nogle af de problemer, han har haft i England indtil videre.