You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
KaleyUxl269
Via Francesco Del Giudice 72
Ambrogiana, FI 50056
Italy
0378 8895230 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Thiago-Motta-Products-1536 *******
Innehav, han skulle galna tillbaka mellan mittbackarna, ibland faller så långt som 10 meter bakom dem.
Inte bara gav Fernandinho omslag i händelse av en Sunderland-attack, han gav också John Stones möjlighet att skjuta vidare upp var hans passningsområde skulle kunna hjälpa ansträngningarna att låsa upp David Moyes strängförsvar. Framför Fernandinho, Kevin De Bruyne och David Silva var tvungen att trakassera de svarta katterna, men hade också till uppgift att stödja Sergio Aguero. Dessa är båda roller som kräver mer energi PSG nya tröja än den 33-årige Toure har visat för sent.
Om City var en annan klubb kunde man göra ett fall för att Toure skulle stanna, kanske i en mer förfinad roll. Men staden har förändrats. De strävar efter storhet nu, inte bara i England, utan på kontinenten. De måste nu göra vad Ferguson alltid brukade göra på Old Trafford, de måste kasta sina egna hjältar när de inte längre passar för ändamål.
Toure är en klubbhjälte och ska lämna med huvudet hållet högt. Men han borde verkligen lämna. Att £ 240,000 per vecka skulle Atletico Madrid nya tröja kunna användas bättre på andra ställen. Guardiolas handlingar kan verka grymma, men det här är rätt väg till City. Toure s tid på toppen är uppe.
Endast Frank Lampard har någonsin lyckats så många mål i en enda kampanj från center-mittfältet som Toure gjorde 2014-15, men pundits trodde att ivorianen skulle ha blivit tappad som en kick upp på baksidan eftersom han var lat och inte arbetade tillräckligt hårt.