You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
ErmelindaPre
Bayerhamerstrasse 61
Glan, BURGENLAND 9560
Austria
******* http://www.socalhardwoodflooring.com/Soualiho-Meite-C-Monaco-P-3925 *******
liverpool fotballdraktDet eneste problemet som står i veien er hans pågående rettssak. Aurier appellerer en To måneders fengselsstraff for påstått å angripe en politimann. Hvis ryddet ville han kunne få arbeidstillatelse. Ifølge The Telegraph har Chelsea også vist interesse for høyrebacken, noe som gir Jose Mourinho et annet problem å overvinne til land hans defensive mål.
Uansett om du klasserer ham som forsvarer eller midtbanespiller, er Barcelona trygg på at Monaco drakt Sergi Roberto ikke kommer til å forlate Nou Camp i sommer. Luis Enrique foretrukket spanjeren som en rygg tilbake, men ny sjef Ernesto Valverde har spilt ham gjennom midten i Mundo Deportivo-rapporten Manchester United har fått et bud på 36 millioner kroner avvist, og at det var to Premier League-klubber som viste interesse. Chelsea er rapportert å være den andre klubben, med Antonio Conte også på jakt etter midtbanevalg.
Tyrkisk side Trabzonspor prøver å overtale Tottenham Hotspur til Lazio drakt å la dem ta Moussa Sissoko på lånet for sesongen. 'Sissoko er opptatt av å bli med, vi har snakket med ham og samtaler gikk bra,' sa visepresident Gencaga Meric Tyrkisk-Futbol. 'Vi har ennå ikke overbevist Tottenham eller deres leder. Tottenham ønsker å hente mesteparten av det de investerte i Sissoko, men vi vil ha ham på lån.