You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MerleBustard
Via Donnalbina 19
Desulo, NU 8032
Italy
0396 8590942 http://www.bettermensolutions.com/Napoli-Lorenzo-Tonelli *******
barcelona tröja barnOsorio kastade frågan tillbaka på spelaren, vilket indikerar att det skulle vara Hellas Verona-spelarens val när han går i pension, så länge han behåller sin form.
Med tanke på den stora vikten av Marquezs närvaro i mexikansk fotboll och den ledande rollen som han fortfarande antar i omklädningsrummet - liksom hans senaste bra form för El Tri - är det nog en skarp dragning.
Mexikos ungdomsprogram fortsätter att gissa Napoli tröja barn succeshistorier och det faktum att El Tri under 22-talet vann CONCACAF olympiska kvalitativa tävlingen mot Honduras på tisdag gick inte obemärkt av Osorio.
Den nya tränaren berömde Raul 'Potro' Gutierrez för att leda sitt lag till OS och indikerade att det finns en 'stor generation' av unga mexikanska fotbollsspelare.
Osorio debiteras främst med Mexiko som gör VM och fortsätter sedan till kvartfinalen. Han är inte skyldig att använda ungdomar. Men ser hur han kan införliva de U23-spelare Liverpool tröja barn som står ut under Gutierrez och hur de eventuellt skulle kunna ersätta etablerade namn lovar att vara fascinerande.
Inkommande Mexiko huvudtränare Juan Carlos Osorio presenterades officiellt på onsdag och slösades ingen tid i heaping beröm på landslaget.
Osorio ersätter mellanliggande huvudtränaren Ricardo 'Tuca' Ferretti som ledde El Tri till en 3-2 extra-seger över USA i CONCACAF-cupen i lördags.