You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
RamonHolmes
Via Medina 97
Valbrevenna, GE 16010
Italy
0315 5522274 http://www.tumdekho.com/Real-Madrid-29-Francisco-Feuillassier-p-drakt-4189 *******
liverpool draktI dette tilfellet Si . Se. Sa har et PopNimes-temautstyr som er et akronym av valmuer og De Nimes eller denim.
Valmuer er en blomst av europeisk opprinnelse som et symbol på skjønnhet og skjønnhet, samt symboler for uttrykk for følelser eller hendelser. Akkurat som blomster av fred og ro. Farger, former og filosofier av disse valmene samarbeides med populære materialer gjennom hele denimens alder.
Vi forsøker suguhkan forskjellige ting fra Si. Se. Sa vanligvis kjent av Real Madrid drakt Syar i og Klar til å ha på seg klær, nå er vi mer som å lage verk som er etterspurt alle sirkler. Denimmaterialet er identisk med det uformelle, unge og aldri utdatert, sier en av Si. Se. Sa s designere, Sansa, på JCC, Jakarta, torsdag.
Klær er egnet mål for elskere av syarinnsamling, men vil fortsatt se frisk og til stede. For eksempel unge mødre. Denim er et sterkt og holdbart materiale, men i form av mote, er denim alltid forvandlet når det Bayern Munchen drakt gjelder silhuett, skjæring og detaljer. Det gjør denim som en ingrediens i moteindustrien.
At vi ønsker å vise muslimske syer, jeg er ikke identisk med tykke og varme stoffer, vi har spesielle denim som er tynne og kule, egnet til å bære sir jeg klær i tropiske klima, sa Sansa.
Utvalg av denimfarger som tilbys er indigoblå, vasket blå, blåbelle og svart.