You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
PenniWinterb
1290 Coffman Alley
Mayfield, KY 42066
United States
270-705-5391 http://www.doshomi.com/Monaco/Stevan-Jovetic *******
psg draktDet er en populær, dum, likning som også smitter andre sportsgrenser. Bare spør Barry Sanders eller Dan Marino, Elgin Baylor eller Allen Iverson. Det er faktisk ofte brukt til å motbevise GOAT-kravene fra hans arkiv Lionel Messi. Han har vært i fire store finaler for Argentina og mistet hver eneste, sist forrige måned i Copa America-finalen.
Du kan rationalisere bort dette argumentet på mange forskjellige måter, mest overbevisende er det faktum Monaco drakt at fotball er en lagsporter og om du vinner titler, ofte ned til andre faktorer, som talentet rundt deg.
Men å vinne en stor turnering på internasjonalt nivå er en helt distinkt opplevelse. Og hvis Ronaldo gjorde det med Portugal, som ikke var blant pre-Euro favoritter, ville det være helt nytt.
Siden 2003, da Ronaldo kom til Manchester United, og gjennom hans år i Real Madrid, har han vanligvis vært den beste spilleren på det beste laget. Mesteparten av tiden gikk han Ajax drakt på banen, han var favoritt på de tunge favorittene, kanskje en umiddelbar avstengning til den slags nøytrale som instinktivt jubler på underdogen.
Det er ikke noe underdog om Ronaldo, ikke i den måten han spiller. Ikke slik han snakker. Ikke i den måten han ser. Ikke i den måten han klær på. Det er greit. Han gjør ikke noe som helst.