You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
FloyD473015
Rua Faisao 600
Cambe, PR 86182-190
Brazil
(43) 2200-5791 http://www.shannonmdrealty.com/Paulo-Gazzaniga-jerseyID-133423364 *******
Allegri s lager er faldet en smule efter Juves sænke start til sæsonen, der næsten har vundet Treble sidste sigt, men Serie A-mesterne er tilbage på banen i titelkampen.
Spejlet antyder, at med Roman Abramovich 'frygter, at Guardiola allerede har gjort sig for at flytte til Manchester City'. Allegri er på en shortlist, som også omfatter Diego Simeone Atletico Madrid og Italiens nationale træner Antonio Conte.
En dag er du en tur på gangen: den næste, en fjerduster. Moderne fodbold bevæger sig Tottenham Hotspurs trøje for hurtigt, for at nogle kan holde op, uanset talent - og Radamel Falcao er faldet fra nåde har været en stejl. Hiddink har nægtet at udelukke muligheden for at Colombia forlader i januar, men også bekræftet, at den 29-årige har lidt et andet tilbageslag med lårskaden.
Med kun ét mål for Premier League-mesterne, er det klart, at Falcao s foruroligede Manchester United-lånebestemmelse sidste sæson ikke var engang engang.
Skulle den midlertidige Chelsea-chef være interesseret i Leicester City-stjerne Jamie Vardy, kunne han blive skuffet - Telegraphen rapporterer, at Foxes er klar til Valencia trøje at 'dræbe' interessen hos både mesterne og Man City ved at tilbyde den engelske international en forbedret kontrakt.
Chelsea kan være et par måneder væk fra nogen ægte nedrykning bekymringer på trods af deres forfærdelige titel forsvar, men The Times rapporterer, at klubledere er 'bekymrede', da de ikke har tilføjet nedrykningsklausuler til nogen stjernespillere 'kontrakter - det kunne være et alvorligt problem i form af romerske abramovichs økonomi.