You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
LeviN236131
13 Boulevard De La Liberation
Marseille, CENTRE 13015
France
04.34.95.87.58 http://www.programdersleri.com/ggp73429 *******
Nacer Chadli och Heung-Min Son är båda ute i minst flera veckor och lämnar Kane och Clinton N 'Jie as Spurs' bara passar strejkare. De kan inte ha råd att förlora Kane under en längre tid nu och de är på ett anständigt ställe i Europa League så det är inte som att de är desperata för poäng. Att behålla Kane är väldigt viktigare än att få ett resultat i Belgien, så att han är vilande.
Aaron Valencia tröja Ramsey s hamstring skada inte ser bra ut. Källor berättar för Mail att svullnaden kring muskeln så så att de inte kunde få skannar av Ramsey's ben. Nu är skanningarna och diagnosen inställda för onsdag men han är s har redan uteslutits för nästa vecka. Ramsey har en historia av hamstringskador och den här siffran för att hålla honom ute i minst en månad.
Swansea vill ta med en erfaren tränare för att hjälpa Garry Monk, enligt The Mail. Svanarna har kämpat för sent, misslyckats med att Liverpool tröja vinna i sina senaste sex matcher, och klubben tror att en tränare med Premier League-upplevelse kan hjälpa till med den 36-årige munken. Det är fortfarande oklart hur munken kommer att reagera på tanken på att få hjälp och Aston Villa kan se att hyra honom om de skjuter Tim Sherwood.
Liverpool skickade en spejder för att titta på Ruben Neves i Champions League, per Mirror.